Mindful boswandeling (Shinrin-Yoku) 18 mei

De komende tijd geef ik een paar gratis try-outs “Mindful boswandeling (Shinrin-Yoku)”. We gaan dan met een klein groepje mensen (max. 8) het bos in. Daar gaan we in stilte een wandeling maken. Onderweg stoppen we geregeld voor een meditatie of een oefening om contact met jezelf te maken en de natuur. Daarnaast doen we oefeningen waarbij de zintuigen worden aangesproken: zien, horen, ruiken, proeven, voelen etc. Het aanspreken van je zintuigen helpt je om meer in het hier en nu te komen. De oefeningen helpen om stress en spanningen te verlagen. Ook in het bos aanwezig zijn helpt hierbij. Bomen scheiden namelijk fytonciden uit, wat goed is voor onze gezondheid. Aan het einde drinken we een kopje thee en kunnen we onderling onze ervaringen uitwisselen.

Wanneer: 18 mei om 16:00. Einde rond 17:30
Locatie: Bos rondom Arnhem. Bij opgave krijg je de exacte locatie door
Kosten: Deelname is gratis

Wil je graag meedoen? Geef je op via info@tillvaro.nl of 06-45279343.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *