Coaching

Praktijk Tillvaro – Intuïtieve coaching 

Tillvaro is Zweeds voor ‘bestaan’ of ‘zijn’.

Een passende naam voor mijn praktijk, waarin ‘zijn in het hier en nu’ en ‘bij jezelf blijven’ voorop staan. Mijn naam is Anja Oude Tijdhof (1980). In het verleden had ik veel last van mijn hooggevoeligheid, wat zich uitte in snel overprikkeld zijn en oververmoeidheid. Ik besloot me te verdiepen in mijn hooggevoeligheid en op zoek te gaan naar een andere manier van omgaan met de vele prikkels die een dag met zich meebrengt.

Via coaching werd ik mij meer bewust van de situaties waarin mijn energie weglekte, waardoor ik het steeds beter kon voorkomen. Ik zie mijn scherp afgestelde antenne daardoor nu als kwaliteit in plaats van een handicap. Ook ervaar ik veel meer veerkracht in het omgaan met de uitdagingen van het leven.

Coaching heeft mijn leven een enorm positieve draai gegeven! Dat gun ik iedereen die te maken krijgt met burn-out of hooggevoeligheid.

Werkwijze

In mijn coaching maak ik niet alleen gebruik van mijn eigen gevoeligheid en intuïtie, maar zet ik ook jouw eigen wijsheid in. Ik geloof dat mensen vaak wel weten wat ze te doen staat, maar om wat voor reden dan ook niet in actie kunnen komen.

Dat kan een belemmerende overtuiging van vroeger zijn die je onbewust meedraagt. Of het komt door denkpatronen die door de jaren heen zo vanzelfsprekend zijn geworden dat je ze niet meer in twijfel trekt. In een coaching traject gaan we samen op zoek naar die blinde vlekken. Vanuit mijn intuïtie maak ik contact met jou en ‘kijk ik met je mee’ naar dat wat nog onbewust is en schijnen we daar het licht op.

Op basis daarvan formuleren we duidelijke doelen waar jij stapsgewijs naartoe werkt. Zo leer je dat je het niet altijd hoeft te doen zoals je het gewend bent, of hoe je omgeving het voorschrijft. Je ontdekt je zwakke en sterke kanten en leert om met veerkracht te reageren op de uitdagingen van het leven.

Kosten

Een consult duurt een uur.

Particulier consult:     60,- euro excl. BTW
Zakelijk consult:         125,- euro excl. BTW

Opleidingen en cursussen

  Beroepscoach basic, Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam, Diploma behaald

  Opleiding Transpersoonlijke Therapie, Boswijk Instituut te Doorn, Proces- en leerjaar succesvol afgerond

  Enneagram Professional Coach, Het Enneagram College te Nieuwleusen, Diploma behaald

  Training 3 daagse energetische bescherming voor hulpverleners, Praktijk De verbinding te Gendt

  Cursus Werken Met Eigen Ervaring (WMEE), Pro Persona te Tiel

  Mindfulness basistraining & verdiepingstraining, IMVT te Hengelo (Ov.)

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches – NOBCO.  NOBCO heeft een klachtenprocedure en klachtenreglement. Voor meer informatie zie www.nobco.nl.

Privacyverklaring Praktijk Tillvaro

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht gegaan. De AVG geeft u meer bescherming op het gebied van privacy. Ik heb passende maatregelen getroffen om verantwoord met uw gegevens om te gaan. Om u te informeren hoe ik met uw gegevens omga, heb ik een privacyverklaring opgesteld. Deze privacyverklaring vindt u hier:

2018-05-28 Privacyverklaring Anja Oude Tijdhof Praktijk Tillvaro