Werkwijze

Praktijk Tillvaro – Intuïtieve coaching

Tillvaro is Zweeds voor ‘bestaan’ of ‘zijn’. Een passende naam voor mijn praktijk, waarin ‘zijn in het hier en nu’ en ‘bij jezelf blijven’ voorop staan. In mijn coaching maak ik niet alleen gebruik van mijn eigen gevoeligheid en intuïtie, maar zet ik ook jouw eigen wijsheid in. Ik geloof dat mensen vaak wel weten wat ze te doen staat, maar om wat voor reden dan ook niet in actie kunnen komen.

Dat kan een belemmerende overtuiging van vroeger zijn die je onbewust meedraagt. Of het komt door denkpatronen die door de jaren heen zo vanzelfsprekend zijn geworden dat je ze niet meer in twijfel trekt. In een coaching traject gaan we samen op zoek naar die blinde vlekken. Vanuit mijn intuïtie maak ik contact met jou en ‘kijk ik met je mee’ naar dat wat nog onbewust is en schijnen we daar het licht op.

Op basis daarvan formuleren we duidelijke doelen waar jij stapsgewijs naartoe werkt. Zo leer je dat je het niet altijd hoeft te doen zoals je het gewend bent, of hoe je omgeving het voorschrijft. Je ontdekt je zwakke en sterke kanten en leert om met veerkracht te reageren op de uitdagingen van het leven.